Cerere de oferta

Policarbonat prezentare
Placile din policarbonat sunt placi plane, celulare, cu 2 sau 3 pereti protejate la UV pe o fata, si cu 7 pereti, cu protectie UV pe ambele fete, obtinute prin procedeul de extrudare. Dimensiunile standard sunt 2100 x 6000 mm sau orice dimensiune la comanda, la grosimi cuprinse intre 4 si 20 mm. Placile sunt disponibile intr-o gama variata de culori, de la transparent, opal, bronz, albastru, rosu, verde.  

La comanda, pentru proiecte speciale, Carboplak poate furniza placi si la dimensiuni nonstandard, direct de pe linia de productie oferind partenerilor nostri un avantaj competitiv prin eliminarea pierderilor la montaj. 

Placile CARBOPLAK sunt produse in conformitate cu standardul european SR EN 16153:2013, intr-un Sistem de Management al Calitatii implementat si certificat de SC QUALITAS SA, nr. Certificat QC/1069, valabil pana la 23.04.2021 si beneficiaza de consultanta specializata, preturi de producator si livrare rapida din partea CARBOPLAK SRL.

SC. CARBOPLAK SRL garanteaza pentru o perioada de pana la 10 ani de la data vanzarii ca placile CARBOPLAK sunt protejate de efectele nocive ale razelor UV si nu vor suferi schimbari semnificative ale indicelui de ingalbenire sau ale proprietatilor mecanice.